Werving & Selectie

Elke wervingsopdracht is uniek en een maatwerk traject. Zeker in deze knotsgekke arbeidsmarkt. Daarom werken wij als business partner exclusief en uit naam van haar opdrachtgevers. Uit ervaring weten wij dat deze vorm van samenwerking het aantal kwalitatief goede sollicitanten ten goede komt. IT-Techminds/Team ICT ontzorgt door het gehele wervingsproces uit handen te nemen.

Wij posten de vacature op onze eigen website, zetten per vacature op maat verschillende mediakanalen [o.a. LinkedIn, Indeed, Monsterboard] in en benaderen ons uitgebreide en up-to-date kandidatenbestand. Daarnaast maken onze recruiters ook een wervingsprofiel voor de opdrachtgever. Met dit profiel kan de opdrachtgever via de eigen vacaturesite verwijzen naar IT-Techminds/Team ICT en kan de opdrachtgever de vacature ook delen in haar eigen (sociale) netwerk. Zo hebben wij optimaal bereik op de arbeidsmarkt en weet de sollicitant precies waar hij/zij op reageert, welke organisatie het betreft en kan een weloverwogen keuze maken en een goede motivatie schrijven.

Wij selecteren de geschikte professionals, spreekt de kandidaten en stuurt een shortlist van kandidaten. Per kandidaat leveren wij het eigen cv, een motivatie voor de functie en informatie over beschikbaarheid en salarisindicatie aan. IT-Techminds/Team ICT faciliteert ook de kennismakingsgesprekken, verzorgt de terugkoppeling en checkt de referenties van de geselecteerde kandidaat of levert referenties aan zodat de opdrachtgever deze zelf kan benaderen. Maar ook na een bemiddeling blijft IT-Techminds/Team ICT regelmatig in contact met de opdrachtgever over de voortgang.

Het tarief

Bijkomend voordeel van deze intensieve samenwerking met de opdrachtgever is dat wij het tarief scherp kunnen houden. Wij hanteren een fee van 17,5% van het bruto jaarsalaris van de kandidaat inclusief vakantiegeld en vaste emolumenten, op basis van fulltime equivalent.

De fee wordt in twee termijnen gefactureerd; een derde wordt betaald bij opdracht, het resterende deel wanneer een door IT-Techminds/Team ICT voorgestelde kandidaat een arbeidsovereenkomst ondertekent met onze opdrachtgever.

Voorbeelden

Hier zijn een aantal voorbeelden van functies waarvoor wij regelmatig bemiddelen:

IT
o.a. IT Manager, Teamleider, Programma- en Projectmanager, Testmanager, Microsoft Engineer, Cloud Engineer. 

IT Security
o.a. Consultant Informatie Beveiliging, Privacy Officer, Information Security Officer, Pen Testers, Ethical Hackers, Security Specialisten, Netwerk Security Specialisten.

Business Information Management
(Business) Informatiemanager, Project manager, Business Analisten, BI Consultant, SCRUM Master, Agile Coach.

Contact

Neem de proef op de som en bel met Dave Wassmer van IT-Techminds/Team ICT voor een afspraak, 06-83690169, of stuur een mail naar dave@it-techminds.nl / dave@teamict.nl  met jouw vacature, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Heb je vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op.

Neem contact op