Over ons

IT-Techminds

IT-Techminds is een onafhankelijke resource specialist en intermediair die naast detacheren ook doet aan Payrolling , Deta / Vast en Werving & Selectie voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn een full service partner van een Nederlandse payroll organisatie en zorgen er altijd voor dat er snel en helder een gewenste oplossing aan wordt gedragen met persoonlijke aandacht voor zowel klant als de professional.

Werkzaam voor o.a.

  • Overheid
  • Banken
  • Luchtvaart 
  • Retail 

Meer dan 4 jaar

Wij zijn al meer dan 4 jaar partner van één van de grootste brokers van het land; een unieke samenwerking voor alle betrokken partijen! Hierdoor kunnen wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat een scala aan maatwerk mogelijkheden bieden en open en transparant te werk gaan, zodat alle partijen zich prettig voelen bij de dienstverlening.

Partners

All About Flex

Al meerdere jaren succesvol onze backofficepartner in de detachering. Snel, betrouwbaar, transparant en ABU / NBBU [2021] aangesloten. All About Flex is de one-stop-shop voor intermediairs op de arbeidsmarkt en hebben opdrachtgevers in o.a. de bancaire sector, de overheid en de retail sector.Meer info: https://allaboutflex.nl

Gezamenlijke dienstverlening

Door te kiezen voor een intensieve samenwerking en het werken met gespecialiseerde databases beschikken onze gezamenlijke opdrachtgevers over de meest actuele overzichten aan beschikbare vacatures op de arbeidsmarkt.

Vragen?

Heb je vragen over onze dienst? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op.

Neem contact op